Veel gestelde vragen

Vragen

Als je een bestelling plaatst, wordt deze gelijk verwerkt en verzendklaar gemaakt. Afhankelijk van het bestelmoment en de drukte bij de bezorger heb je binnen 1 á 2 dagen je pakketje binnen.
Als je meer dan 3 flessen hebt besteld, dan volgt de volgende bestelling 3 maanden na je eerste ontvangst.

Daar heb ik eigenlijk 3 redenen voor:

1. Er is een hele grote variëteit in olijfolies. Sommige olijfolies die ik uitzoek zijn wat complexer van smaak en dus anders te gebruiken dan een heel toegankelijke olijfolie. Omdat het fijn is om meerdere olijfolies tot je beschikking te hebben, heb ik gekozen om er per keer 3 te sturen zodat je iets te kiezen hebt.

2. Om voor elke fles een pakketje te versturen, moeten er een hoop kilometers worden afgelegd. En die gaan helaas nog niet allemaal even milieu-vriendelijk. Op deze manier is het dus ook een stukje vriendelijker voor onze planeet.

3. Een pakketje versturen met maar één fles is veel minder efficiënt. Het pakket zou daardoor een stuk duurder worden. En ik kies liever net wat exclusievere olijfolies uit voor je dan dat het opgaat aan transport. :)

Zo opgeteld kwam ik tot de conclusie dat dit een mooie oplossing lijkt te zijn. Als blijkt dat er andere wensen zijn, sta ik daar natuurlijk voor open. Deel je gedachten hierover en stuur me een mail: olivia@olievanolivia.nl

Ik ben nog maar net begonnen en zoveel vragen zijn er nog niet gesteld. Dus voel je vrij en stuur me je vraag per mail. Als hij vaker voorkomt, staat hij hier binnenkort tussen! Stuur de mail naar: olivia@olievanolivia.nl