Abrikozen plaattaart
Een heerlijke smooth abrikozen plaattaart waar de zon van gaat schijnen… heerlijk met de extra vierge olijfolie van Rose, helemaal uit het zuiden van Libanon.
Lees meerEen heerlijke smooth abrikozen plaattaart waar de zon van gaat schijnen… heerlijk met de extra vierge olijfolie van Rose, helemaal uit het zuiden van Libanon.
Lees meerGepofte en gevulde zoete aardappel met mozzarella, quinoa en vijgen. De heerlijke Italiaanse olijfolie met intense smaak maakt dit gerecht helemaal af. Genieten!
Lees meerVerrassend lekker door de vegan vulling! De bereidingstijd is 45 minuten, maar dan heb je ook wat! En met de Coratina extra vierge olijfolie van Cantasole wordt het helemaal lekker.
Lees meerEen heerlijk kwark ontbijt met een verrassende mediterrane touch! In slechts 10 minuten heb je een heerlijk en gezond ontbijt op tafel. En een fijne tip: laat je de muesli weg...
Lees meerEen lekker fris en gezond bijgerecht Dit gerecht is heerlijk bij de barbecue of bij een stukje vis. Maar het is ook heel goed te combineren met fetakaas, gemarineerde tempeh of gerookte tofu. Eetsmakelijk!
Lees meerEen wentelteefje als dessert? Zeker, da's een beetje anders, maar wel heel lekker! Wij kennen dit eigenlijk meer als ontbijt (wentelteefjes), maar in Spanje is dit een heerlijk dessert (vooral...
Lees meerEen omelet met spinazie... lekker en gezond! In 30 minuten heb je een omelet gemaakt met maar een paar ingrediënten. Als je even geen zin hebt om uitgebreid te koken, maar...
Lees meerZin in een (s)mak(k)elijke en luchtige wortel en walnotentaart? Makkelijk & bijzonder smakelijk! Met een gouden tip om hem extra sappig te houden.
Lees meerEen lekkere Portugese pompoensoep met de finishing touch van Marije!
Lees meerZin in een makkelijk, snel en lekker (bij)gerecht? Dan is deze bonenschotel echt iets voor jou! Een fijn éénpansgerecht met boerenkool en bonen. Een paar minuten in de keuken, maar...
Lees meer